A HMTSZSZ a médiában, a távközlésben és a posta területén működő tagszervezeteit összefogó, középszintű érdekvédelmi és szolgáltató szakszervezeti szövetség. Ernyőszervezetként biztosítjuk tagjaink számára mindazon információt, ismeretanyagot és egyéb szakmai segítséget, melyet munkájuk sikeres és eredményes végzéséhez igényelnek szövetségünktől. Bővebben >>

Fenti célokat szolgálja honlapunk is, melyet Ön most látogat. Rovatainkban – a szakmai jellegű információk mellett – friss híreket, napi sajtószemlét is találhat, a tágabb közéletet érintő témákról, eseményekről, kérdésekről. Kiemelten fontosnak tartjuk tagjaink folyamatos tájékoztatását szövetségünk érdekvédelmi és érdekérvényesítő munkájáról, a konföderációs együttmüködésről, valamint munka világának híreiről, eseményeiről. Szolgáltatási tevékenységünk keretében tájékoztatókat közlünk az adójogszabályi változásokról, a Munka Törvénykönyvében és a munkajogban bekövetkező módosításokról, jogértelmezésekkel kapcsolatos cikkekről, tanulmányokról. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai információk mellett az Európai Unió hírei is megjelenjenek honlapunkon, éppúgy a középszintü érdekegyeztetés fórumául szolgáló párbeszéd bizottságok, ezen belül elsősorban az Információtechnológia, Kommunikáció Ágazati Párbeszéd Bizottság - melynek tagjai vagyunk - munkájáról, programjairól szóló beszámolók. Fentiek mellett közvetlen elérhetőséget biztosítunk olyan internetes felületekhez is, melyeken további híreket, beszámolókat találnak a szakszervezetek életéről, a munka világáról, a hírközlés és a média helyzetéről és annak változásairól. Kiemelten jeleznénk még, hogy az érdeklődők honlapunkon megtalálhatják a hozzánk beérkező üdülési ajánlatokat, valamint szövetségünk saját üdültetési lehetőségeit is.

Jó böngészést!

Hotel Tomislav - Horvátországban

A Hotel Tomislav 2012 nyarán is várja kedves vendégeit Horvátországban, az Adria-i tenger partján, az észak-dalmáciai Tisno városkában.

Ajánlatunk az idei szezonra 40,- Euró / fő / éj, félpanziós ellátással.
Gyermek kedvezmény: 4 éves kor alatt ingyen, 12 éves korig féláron.
Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Jelentkezni a szálloda honlapján, a www.tomislav.hu oldalon vagy a 06 30/269 9645-ös telefonszámon lehet!

A szállodáról, megközelítéséről és egyéb hasznos, a nyaraláshoz kapcsolódó tudnivalóról készített ismertetőnket mellékelten küldjük. További információt, valamint képeket a szállodáról és környékéről szintén a www.tomislav.hu honlapon találnak.


Horvátországi ismertető

Tisno-t egy 30 méter széles tengerszoros választja szét és egy felnyitható híd köti össze. A kisváros Észak-Dalmáciában, Sibenik megyében, Budapesttől 665 km-re, a tengerparton és a szemközti Murter szigeten fekszik. Ma már az út teljes hosszában megtehető fizetős autópályán, majd a Pirovac-i fizetőkaputól a bekötőúton végighaladva egyenesen Tisno-ba érünk. Csodálatos környezet, kristálytiszta víz, fenséges panoráma várja az idelátogató turistákat. A páratlan természeti adottságok, a kisvárost övező térség történelmi és természeti kincsei egyedülálló lehetőségéket kínálnak a nyugodt pihenésre éppúgy, mint az aktív kikapcsolódásra. A nap és a tenger élvezete mellett a városka, remek fekvése révén, kiindulópontja minden irányban úgy a szárazföldön, mint a tengeren tehető kirándulásoknak.

Hotel TOMISLAV

Horvátország egyik legszebb észak-dalmáciai szigetével, Murter-rel szemben, Tisno városkában, a Hotel Tomislav 2 ágyas, fürdőszobás, erkélyes, tengerre néző szobáiba várjuk Önt és kedves családját egy felejthetetlen nyaralásra. Az étterem teraszán ajánljuk remek étel és ital kínálatunkat, természetesen horvát étel-, italkülönlegességek is megkóstolhatóak, de nem feledjük a magyaros ízeket sem.

A szálloda a vitorláskikötőnél, a tengerparton található, a kiépített strand öt perc sétával elérhető. A városközpont tíz percre található üzletekkel, kávézókkal, éttermekkel. A gyönyörű tenger, a kényelmes szoba, a finom ételek és italok mellé egész- vagy félnapos kirándulásokat is ajánlunk, melyek során megismerhetők a festői horvát szigetek és városok, a nemzeti parkok növényzetének, vízeséseinek páratlan szépsége.

A strandolás és napozás örömei mellett környéken hangulatos mediterrán városok, azúrkék lagunák, buja növényzet, valamint számtalan sportolási és szórakozási lehetőség is várja kedves vendégeinket. Személyautóval vagy helyi járatú autóbusszal a több száz éves, rengeteg látnivalót kínáló hangulatos dalmát városok, Zadar, Sibenik, Primosten, Trogír, Split könnyen elérhetőek.

A kirándulások során felfedezhetők a tengerparti öblökben megbúvó kis halászfalvak, nyaralótelepek is. Hajóval bejárhatóak az észak-dalmát szigetcsoport hol buja növényzettel takart, hol fenségesen kopár szigetei; elérhető a Sibenik közeli Krka Nemzeti Park, sétaútjaival és számtalan, szebbnél-szebb vízesésével.

Kellemes nyaralást, jó pihenést kívánunk!

Hotel Mária*** Balatonmáriafürdő

Érvényes: 2012.05.01.- 06.30. és 2012.09.01.- 09.30. között

Időtartam: 7 nap, 6 éjszaka

Szállás: Hotel Mária*** Balatonmáriafürdő

Csomag tartalma: 6 éjszaka a Mária Hotelben
Üdvözlő ital,
6 x szállás büféreggelivel,
5 x könnyű snack ebéd - egytálétel,
5 x kávé-sütemény délutánonként,
6 x vacsora/büfé - létszámtól függően.

Napközben korlátlan italfogyasztás 10 órától 21 óráig (szénsavas üdítőital, csapolt sör, házi vörös- és fehérbor, kávé-tea).

A parkban lévő gyermek és felnőtt medencék, napozóágy, biliárd és asztalitenisz és a strand használata.

Ár: 60.000,- Ft/fő/6 éj kétágyas szobában

Gyermek kedvezmény:

0-5,99 éves korig: max. 2 gyermek 2 felnőtt tartózkodása esetén ingyenes, a 3.gyermek életkortól függetlenül 11,99 éves korig 50%.

Külön fizetendő:

IFA: 300,- Ft/fő/éj 18 éves kortól

Parkolási díj: 700,- Ft/nap/szgk.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését, várjuk megrendelésüket.

Jelentkezés és utazás egyénileg.

A szállodáról bővebb információt a www.hotelmaria.hu címen kaphatnak.